סיטואציות בין בני זוג כמו הליך גירושין, מביאות אל שולחן הדיונים אישומים בגין אלימות במשפחה, מצד בין הזוג, גם שאין כל הצדקה לאישום. האישה משתמשת בכל התחמושת על מנת לשפר את מעמדה בהליך הגירושין והתוצאה, הגבר הנאשם נאלץ להתמודד עם האשמות שווא. איך עושים זאת, הכול בפוסט שלפניכם אודות ייצוג חשודים באלימות במשפחה.
א לא האמין שזה קורה לו. אחרי עשר שנות נישואין ושני ילדים, הרצון שלו לפרק את החבילה לא התקבל בהבנה מצד אשתו החוקית. היא האשימה אותו בגזילת שנותיה היפות ביותר, במרמה, בשבירת ההסכם הקדוש של ברית הנישואין ויחד עם כל זה, גם האשימה אותו באלימות כלפיה.
הזימון לחקירה תפס אותו לגמרי לא מוכן וגם כשסירב השוטר להגיד לו במה מדובר, לרגע לא חשב שהוא הולך להיות מואשם במשהו כל כך לא מתאים לו, אלימות במשפחה. זה לא קרה בתוכנית טלוויזיה זה אפילו לא קרה למישהו שהוא מכיר מרחוק, זה קרה לו ולבית שלו.
כאשר מדובר על ייצוג חשודים באלימות במשפחה, חשוב להבין שגם תלונה בגין אלימות אשר מוגשת מטעם האישה החוקית, היא עבירת אלימות לכל דבר ויכולה לגרור אחריה הרשעה פלילית. אל תתנו ליחסי הקרבה לבלבל אתכם, החוק רואה באלימות במשפחה עבירה חמורה ככל עבירה אחרת.